Mariëlle Daemen- Denissen – Huisartsenpraktijk Blessing & Helmers – Moergestel
Header afbeelding
Raadhuisstraat 32b 5066 AP Moergestel Tel:013 513 1204 | Bij spoed toets 1

Mariëlle Daemen- Denissen

Praktijkmanager | Doktersassistente
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Vrijdag

Aanwezig op maan- en vrijdagochtend tot 13.00 uur en woensdag de hele dag.

Sinds 1 april 2002 ben ik werkzaam bij de huisartsenpraktijk. Aanvankelijk als apothekersassistente, toen de praktijk nog apotheekhoudend was. In 2006/2007 heb ik me omgeschoold naar doktersassistente en vanaf 1 december 2007 werk ik als zodanig voor de praktijk. Beide opleidingen zijn een goede aanvulling op elkaar.
Ik ben mijn loopbaan gestart als apothekersassistente in het ziekenhuis van Breda en de Tilburgse ziekenhuizen, waarvan 6 jaar als leidinggevende. Vanuit deze functie heb ik een managementopleiding aan de Hogeschool Midden Nederland gevolgd. Ik vind het leuk om met een studie bezig te zijn. Zo heb ik een scholing in basis boekhouden, psychologie in de praktijk en stresscounseling gedaan. Ook volg ik zeer regelmatig vakinhoudelijke nascholingen om up-to-date te blijven.
Sinds 01 januari 2020 werk ik op woensdag als praktijkassistente en de overige uren als praktijkmanager. Tevens ben ik coördinator kwaliteit/praktijkaccreditering. Ik ben geboren en getogen in Moergestel en vindt het nog steeds een voorrecht om in mijn eigen dorp te mogen werken.

Terug naar overzicht