Op- en aanmerkingen – Huisartsenpraktijk Blessing & Helmers – Moergestel
Header afbeelding
Raadhuisstraat 32b 5066 AP Moergestel Tel:013 513 1204 | Bij spoed toets 1

Op- en aanmerkingen

Omdat wij onze praktijk graag optimaal willen laten functioneren horen we graag uw op- of aanmerkingen.

U kunt u op- of aanmerking(en) aan de assistente melden, maar u kunt ook gebruik maken van onderstaand verbeterformulier. De klacht of het verbeterpunt wordt dan binnen de praktijk besproken en zo nodig neemt dokter Helmers contact met u op. We proberen er samen uit te komen.

Heeft u een klacht waar we samen niet uit komen of voelt u zich na het bespreken van de klacht onvoldoende gehoord dan kunt u zich wenden tot de SKGE. (Stichting klachten en geschillen eerstelijnszorg) Dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. Zij zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. Zij kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u vinden op www.skge.nl.

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord