Huisartsenpraktijk Blessing & Helmers – Goede zorg dichtbij! – Moergestel
Raadhuisstraat 32b 5066 AP Moergestel Tel:013 513 1204 | Spoed keuze 1
Header afbeelding

Welkom bij Huisartsenpraktijk Blessing & Helmers

  • Helaas GEEN Boosterprik via Huisartsenpraktijk Blessing & Helmers. Het is ons niet gelukt om hiervoor van het ministerie van VWS toestemming te krijgen. Wij betreuren het besluit van het ministerie. Wij vragen u om NIET de praktijk te bellen over de boostervaccinatie. We willen onze telefoonlijn zo veel mogelijk vrijhouden. Voor meer informatie over de boostervaccinatie kunt u kijken op https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie of u kunt bellen naar 0800 1351. We hopen op uw begrip.
  • Voor een Boosterprik ontvangen in het buitenland kunnen wij geen QR-code aanmaken. Ook hiervoor vragen wij u om NIET de praktijk te bellen. Heeft u uw boosterprik (3de prik) in het buitenland ontvangen, maar binnen de EU, dan geeft het land dat u gevaccineerd heeft u een coronabewijs (Digitaal Corona Certificaat).

 

  • Sinds 2009 zijn wij samen met apotheek, tandartsen, psycholoog en fysiotherapeuten gevestigd in het Medisch Centrum Moergestel. In het gebouw zijn tevens de bloedafnamepost van Diagnovum, een diëtiste van Dito, en podotherapeut Hein van Iersel werkzaam. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

NHG geaccrediteerde praktijk

Sinds 2016 is onze praktijk geaccrediteerd door de praktijkacrrediatie van het Nederlands huisartsen genootschap. Dit houdt in dat patienten erop mogen vertrouwen dat de zorg die in de praktijk geleverd wordt voldoet aan de kwaliteitscriteria zoals opgesteld door de beroepsgroep.  We zijn er trots op, het is het reslutaat van de inspanning van het gehele team. Het geeft ons richting in de continue verbetercyclus waar we enthousiast aan werken.

Om de twee jaar wordt de praktijk opnieuw getoetst door een auditor van de NHG praktijkacreditering. Op 12-01-2021 is het certificaat, na doorlopen van de controle audit, opnieuw toegekend.