Huisartsenpraktijk Blessing & Helmers – Goede zorg dichtbij! – Moergestel
Raadhuisstraat 32b 5066 AP Moergestel Tel:013 513 1204 | Spoed keuze 1
Header afbeelding

Welkom bij Huisartsenpraktijk Blessing & Helmers

  • Sinds 2009 zijn wij samen met apotheek, tandartsen, psycholoog en fysiotherapeuten gevestigd in het Medisch Centrum Moergestel. In het gebouw zijn tevens de bloedafnamepost van Diagnovum, een dietiste van Dito, en podotherapeut Hein van Iersel werkzaam. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meerWat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

NHG geaccrediteerde praktijk

Sinds 2016 is onze praktijk geaccrediteerd door de praktijkacrrediatie van het Nederlands huisartsen genootschap. Dit houdt in dat patienten erop mogen vertrouwen dat de zorg die in de praktijk geleverd wordt voldoet aan de kwaliteitscriteria zoals opgesteld door de beroepsgroep.  We zijn er trots op, het is het reslutaat van de inspanning van het gehele team. Het geeft ons richting in de continue verbetercyclus waar we enthousiast aan werken.

Om de twee jaar wordt de praktijk opnieuw getoetst door een auditor van de NHG praktijkacreditering. Op 12-01-2021 is het certificaat, na doorlopen van de controle audit, opnieuw toegekend.