Over de praktijk – Huisartsenpraktijk Blessing & Helmers – Moergestel
Header afbeelding
Raadhuisstraat 32b 5066 AP Moergestel Tel:013 513 1204 | Bij spoed toets 1

Over de praktijk

Wij zijn een laagdrempelige dorpspraktijk. Wij staan voor een persoonsgerichte en continuïteit van zorg. Wij werken in een klein team, waarbij de patiënt centraal staat. Ons team bestaat momenteel uit 3 huisartsen, huisarts in opleiding, 4 doktersassistenten, 1 praktijkverpleegkundige chronische ziekten, 2 praktijkverpleegkundigen geestelijke gezondheidszorg en een praktijkmanager.

We vinden het belangrijk om persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatief goede en brede huisartsenzorg te leveren aan de bevolking van Moergestel. Dit gedurende alle levensfasen, in hun directe leefomgeving en in samenwerking met andere zorgprofessionals.

Als u een beroep op onze praktijk doet, willen wij dat u zich gehoord voelt. Het is onze taak om goed te luisteren, begrip te tonen, het verhaal te koppelen aan onze kennis, deskundigheid en ervaring om ziektebeelden te herkennen en te behandelen. Vervolgens gaan we kijken hoe wij u kunnen helpen. We doen ons best om zorg op maat te leveren.

In een tijd waarin de wereld om ons heen drukker en hectischer wordt, hopen wij een veilige plek voor u te zijn en waar u uw verhaal kunt doen. We proberen op de hoogte te zijn/blijven van uw persoonlijke omstandigheden, omdat deze van invloed kunnen zijn op uw gezondheid, ziekte en genezing.